Aktuálne informácie a opatrenia
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
• príprava šalátov, príloh, polievok, denného menu - pod vedením hlavného kuchára,
• krájanie a čistenie surovín do jedál, príprava a nakladanie jedál,
• pomocné práce v kuchyni,
• zodpovednosť za inventár a tovar,
• práca s registračnou pokladňou,
• dodržiavanie HACCP

Zamestnanecké výhody, benefity
• počas ,,Korony" neprepúšťame :)
• neobmedzený vstup do Aquaparku a SAI Wellness
• seriózne a korektné odmeňovanie
• práca v príjemnom prostredí
• práca v zohratom a dynamickom tíme
• výrazná podpora vzdelávania a odborného rozvoja
• zamestnanecká strava
• možnosť využívania športových a relaxačných služieb a mnoho ďalších benefitov

Požiadavky na zamestnanca
stredoškolské vzdelanie bez maturity
stredoškolské vzdelanie s maturitou
Nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vzdelanie v odbore kuchár

Mzdové podmienky:
900 - 1200 €/mesiac brutto
S odmenami a príplatkami 1000 až 1200 € netto