BEZPEČNOSŤ A OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Pri spracovávaní dát sa zaväzujeme riadiť zákonom NRSR č. 136/2014 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších zmien a doplnení a európskym nariadením č. 2016/679 - GDPR (General Data Protection Regulation).

VYHLÁSENIE O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV
Spoločnosť AQUATHERMAL SENEC, a.s., so sídlom: Slnečné jazerá – sever, 903 01 Senec, 
IČO: 35827289, prevádzkovateľ internetovej stránky www.aquaparksenec.sk, prehlasuje, že všetky osobné údaje sú považované za prísne dôverné a je s nimi zaobchádzané v súlade so zákonom NRSR č. 136/2014 Z.z., európskym nariadením č. 2016/679 - GDPR a v súlade s Všeobecnymi zmluvnými podmienkami.

AKÉ ÚDAJE SA ZHROMAŽĎUJÚ?
Pre realizáciu obchodnej transakcie od Vás potrebujeme získať meno a priezvisko (prípadne názov firmy, IČO, DIČ a kontaktnú osobu), adresu (fakturačnú a doručovaciu), telefónny a mailový kontakt. V našom systéme evidujeme Vaše objednávky a obchodné transakcie.

PREČO SA TIETO ÚDAJE ZHROMAŽĎUJÚ?
Pre realizáciu obchodnej transakcie s Vami potrebujeme komunikovať a poznať vyššie spomenuté údaje. Tieto údaje získavame pri Vašej registrácii, a to buď trvalo, alebo dočasne.

AKÉ SÚ ZÁSADY POUŽÍVANIA SÚBOROV COOKIES?
Kompletné informácie o súboroch cookies si môžete prečítať na stránke: Zásady používania súborov cookies.

PODMIENKY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV (GDPR - 2016/679)

I. ZÁKLADNÉ USTANOVENIA
Prevádzkovateľ osobných údajov podľa čl. 4 bod 7 nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov (ďalej len: „GDPR”) je AQUATHERMAL SENEC, a.s., so sídlom: Slnečné jazerá - sever, 903 01 Senec  IČO: 35827289, internetovej stránky www.aquaparksenec.sk (ďalej len: „prevádzkovateľ“).

Kontaktné údaje prevádzkovateľa:
AQUATHERMAL SENEC, a.s.
blahutova@aquaparksenec.sk
0911 909 906

Osobnými údajmi sú údaje týkajúce sa identifikovanej fyzickej osoby alebo identifikovateľnej fyzickej osoby, ktorú možno identifikovať priamo alebo nepriamo, najmä na základe všeobecne použiteľného identifikátora, iného identifikátora, ako je napríklad meno, priezvisko, identifikačné číslo, lokalizačné údaje, online identifikátor alebo na základe jednej alebo viacerých charakteristík alebo znakov, ktoré tvoria jej fyzickú identitu, fyziologickú identitu, genetickú identitu, psychickú identitu, mentálnu identitu, ekonomickú identitu, kultúrnu identitu alebo sociálnu identitu.
Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom, osobné údaje však pre Správcu môžu spracovávať aj títo spracovatelia:

EKORA Plus, s.r.o., Hrnčiarska 2, 902 01 Modra, IČO: 44819781, Zap.: Oddiel: Sro Vložka číslo:  59478/B

II. ZDROJE A KATEGÓRIE SPRACOVÁVANÝCH OSOBNÝCH ÚDAJOV
Prevádzkovateľ spracováva osobné údaje, ktoré ste mu poskytli alebo osobné údaje, ktoré prevádzkovateľ získal na základe plnenia Vašej objednávky.
Prevádzkovateľ spracováva Vaše identifikačné a kontaktné údaje a údaje nevyhnutné pre plnenie zmluvy.

III. ZÁKONNÝ DÔVOD A ÚČEL SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV
Zákonným dôvodom spracovania osobných údajov je:
plnenie zmluvy medzi Vami a prevádzkovateľom podľa čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR
oprávnený záujem prevádzkovateľa na poskytovanie priameho marketingu (najmä na zasielanie obchodných ponúk a newsletterov) podľa čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR
spracúvanie je nevyhnutné na plnenie zmluvy, ktorej zmluvnou stranou je dotknutá osoba, alebo aby sa na základe žiadosti dotknutej osoby vykonali opatrenia pred uzatvorením zmluvy

Účelom spracovania osobných údajov je:

vybavenie Vašej objednávky a výkon práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom; pri objednávke sú vyžadované osobné údaje, ktoré sú nutné pre úspešné vybavenie objednávky (meno a adresa, kontakt), poskytnutie osobných údajov je nutnou požiadavkou na uzatvorenie a plnenie zmluvy, bez poskytnutia osobných údajov nie je možné zmluvu uzatvoriť alebo ju zo strany prevádzkovateľa plniť
zasielanie oprávnených obchodných ponúk a vykonávanie ďalších marketingových aktivít.
Zo strany prevádzkovateľa neprichádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle čl. 22 GDPR. S takým spracovaním ste poskytli svoj výslovný súhlas.

IV. DOBA UCHOVÁVANIA ÚDAJOV
Prevádzkovateľ uchováva osobné údaje:
po dobu nevyhnutnú k výkonu práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom a uplatňovaní nárokov z týchto zmluvných vzťahov (po dobu 15 rokov od ukončenia zmluvného vzťahu)
po dobu, kým je odvolaný súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely marketingu, najdlhšie 5 rokov, ak sú osobné údaje spracovávané na základe súhlasu
Po uplynutí doby uchovávania osobných údajov prevádzkovateľ osobné údaje vymaže

V. VAŠE PRÁVA
Za podmienok stanovených v GDPR máte:
právo na prístup k svojim osobným údajom podľa čl. 15 GDPR
právo opravy osobných údajov podľa čl. 16 GDPR, prípadne obmedzenie spracovania podľa čl. 18 GDPR
právo na výmaz osobných údajov podľa čl. 17 GDPR
právo vzniesť námietku proti spracovaniu podľa čl. 21 GDPR
právo na prenositeľnosť údajov podľa čl. 20 GDPR
právo odvolať súhlas so spracovaním údajov písomne alebo elektronicky na adresu alebo e-mail prevádzkovateľa uvedený v čl. III týchto podmienok. Odvolať súhlas môžete kedykoľvek vo svojom vlastnom zákazníckom účte

Máte právo podať sťažnosť na Úrad na ochranu osobných údajov v prípade, že sa domnievate, že bolo porušené Vaše právo na ochranu osobných údajov

VI. PODMIENKY ZABEZPEČENIA OSOBNÝCH ÚDAJOV
Prevádzkovateľ vyhlasuje, že prijal všetky vhodné technické a organizačné opatrenia na zabezpečenie osobných údajov.
Prevádzkovateľ prijal technické opatrenia na: zabezpečenie dátových úložísk a úložísk osobných údajov v listinnej podobe, zabezpečeného / šifrovaného prístupu na web, šifrovanie hesiel zákazníkov v databáze, pravidelných aktualizácií systému, pravidelné zálohy systému.
Prevádzkovateľ vyhlasuje, že k osobným údajom majú prístup len ním poverené osoby.

VII. ZÁVEREČNÉ USTANOVENIA
Odosielaním objednávky z internetového objednávkového formulára potvrdzujete, že ste oboznámení s podmienkami ochrany osobných údajov, a že ich v celom rozsahu prijímate.
S týmito podmienkami súhlasíte zaškrtnutím súhlasu prostredníctvom internetového formulára. Zaškrtnutím súhlasu potvrdzujete, že ste oboznámení s podmienkami ochrany osobných údajov, a že ich v celom rozsahu prijímate.
Prevádzkovateľ je oprávnený tieto podmienky zmeniť. Novú verziu podmienok ochrany osobných údajov zverejní na svojich internetových stránkach a zároveň Vám zašle novú verziu týchto podmienok na Vašu e-mailovú adresu, ktorú ste prevádzkovateľovi poskytli.